Obvestila


Predstavitve priložnosti za PRI in delo: Hotel Intercontinental Ljubljana, Velnes Saruna


V sredo, 25. oktobra od 13.30 do 14.15 bosta v Jezerski predavalnici potekali  dve predstavitvi izbranih partnerjev, pri katerih imate priložnosti opravljanja PRI že med študijskim letom ali sodelovanja na posebnih dogodkih preko študentskega dela. 

 

Hotel Intercontinental Ljubljana je nov, prvi 5zvezdični hotel v Ljubljani, del ene vodilnih hotelskih verig na svetu, IHG. Predstavila ga bo vodja kadrovskega sektorja, ga. Katja Lisac s sodelavci.

Velneški center Saruna, ki se nahaja v 18. nadstropju Hotela Intercontinental, bo predstavila vodja centra, ga. Marija Beranović.

Vabljeni vsi študentje obeh programov in letnikov.

Obvestilo - OPM


Na predavanjih pri predmetu OPM, ki bodo v torek, 24. oktobra, nas bo obiskala Marija Marđonović, direktorica podjetja CMM, ki pod blagovno znamko The Events organizira 

·         mednarodne konference, poslovna srečanja, strokovna izobraževanja,

·         zasebne domače zabave, tematska praznovanja rojstnega dne,

·         poroke, dekliščine ali fantovščine.

Odlična priložnost, da spoznate vidik vodenja projektov s stališča organizatorke dogodkov z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih je pripravljena deliti z vami. Izkoristite to možnost in pridite!

Ekskurzija Berlin


Do ponedeljka, 6.11.2017 se lahko prijavite za udeležbo ekskurzije v Berlin. Prijave pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Zaradi rezervacij prevoza in nastanitve poleg imena in priimka navedite datum rojstva, vrsto in številko osebnega dokumenta, s katerim boste potovali (v veljavi mora biti vsaj še 6 mesecev) in število kosov prtljage za doplačilo. Odjava od trenutka rezervacije letalskih vozovnic ne bo več možna.

Obvestilo vaje DTD - 2T2


V ponedeljek, 23.10. imamo 6 ur vaj. Vaje ob 11.00 bodo potekale v predavalnici, v okviru vaj ob 14.15 pa si bomo ogledali razstavo Salvadorja Dalija, ki je tik ob jezeru, pod Casinojem Bled. Dobimo se pred šolo ob 14.15. Udeležba je obvezna.

Študentske uniforme


V ponedeljek, 23.10.2017 bo v Internet caffeju od 11.00 do 14.00 ure potekalo pomerjanje, prevzem in reklamacije študentskih uniform. 

Uniforme boste lahko prevzeli vsi, ki ste mere oddali ob vpisu in ste že poravanali položnico za študentsko uniformo. 

Vsi študenti, ki svojih mer še niste oddali se obvezno zglasite v ponedeljek, 23.10.2017 saj bo to zadnje merjenje, ki bo organizirano na šoli. 

O prevzemu kuharskih in velneških delovnih oblačil boste obveščeni naknadno. 

 

Konzultacije TGK, DTD


Konzultacije pri dr. Boži Grafenauer so iz torka, 17.10. prestavljene na sredo, 18.10. ob 13.30 uri.

Odpoved predavanj OGŠ - Velnes 2. letnik


Danes, 16.10.2017 odpadejo predavanja OGŠ (U. Ambrožič).

Predstavitve priložnosti za PRI in delo: Jezeršek in Hotel Lovec


V četrtek, 12. oktobra od 13.30 do 14.15 bosta v Jezerski predavalnici potekali prvi dve predstavitvi izbranih partnerjev, pri katerih imate priložnosti opravljanja PRI že med študijskim letom ali sodelovanja na posebnih dogodkih preko študentskega dela. Vabljeni vsi študentje obeh programov in letnikov.
Podjetje Jezeršek je vodilno na področju cateringa v Sloveniji, deluje pa tudi na mednarodnem trgu. Predstavil ga bo direktor, g. Martin Jezeršek.
Best Western Premier Hotel Lovec, ki je preko BW franšizne pogodbe vpet v mednarodno okolje, je eden najbolj privlačnih hotelov na Bledu z dolgoletno tradicijo. Predstavil ga bo direktor, g. Tine Brodnjak.

Tečaj ruščine


Tudi v letošnjem šolskem letu bomo za študente organizirali 30-urni tečaj ruskega jezika in sicer začetno in nadaljevalno stopnjo. Tečaj bo ob sredah popoldne, okvirna cena pa bo 50 EUR. Prosimo, da se prijavite do 20. 10. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Športni/projektni dan v Planici za 2. letnike


V sredo, 11. oktobra je za študente 2. letnika obeh programov obvezen "športni" dan v Planici, na katerem boste dobili vse informacije v zvezi s praktičnim izobraževanjem in projektnim delom. Preberi več