SEJEM GASTexpo 2015


V času od 28.1. do 31.1. bo sejem predstavil novosti s področja gastronomije, gostinstva ter hotelske opreme. Poleg bogatega razstavnega programa, se bo na sejmu odvijalo veliko strokovnih programov, delavnic ter tekmovanj s področja gastronomije.



 ·         (28. - 31.1.2015)  Sejem bo spremljal bogat strokovni program, ki zajema delavnice sladoleda, katere bo na letošnjem sejmu Cristian Bonfiglioli, ki vodi tečaje v priznani šoli Carpigiani Gelato University v Bologni in širom sveta. 

·         (28. - 31.1.2015)  Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe zelo okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji. Na sejmu bo vodil brezplačne slaščičarske delavnice.

·         (Petek, 30. 1. 2015)  Predstavitev svetovno znanih sladic "De RISO”

G. Salvatore de Riso je kuharske izkušnje nabiral v kuhinjah najboljših hotelov na obali Italije Amalfi.

·         (Sobota, 31.1.2015)  Demonstracije in delavnice BIO KUHINJE; Priprava VEGANSKIH jedi

Na delavnicah Slovenskega veganskega društva bodo zdrave sestavine rastlinskega izvora združili v okusne, hitro pripravljene in cenovno dostopne jedi, ki se jih lahko brez slabe vesti najemo do sitega.

Več o strokovnem program je dostopno na spodnji povezavi. http://www.gast.si/default.asp?mID=sl&pID=program-dogajanj