Obvestilo - OGS - 1. letnik GT


V okviru predmeta OGS bo v  petek, 18.12.2015, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (4. vaja) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria).  


Zato bodo v torek 15. in v petek 18. 12. 2015 vaje potekale po naslednjem urniku:

TOREK 15. 12. 2015

8.15 – 10.40:  4. Vaja – 1GT2 in 1GT4 – šolska predavalnica HŠU

10.50 – 13.15: 4. Vaja – 1GT1 in 1GT5 – šolska predavalnica HŠU

in

 PETEK, 18. 12. 2015

10.50  - 12.20         predavanje – 1GT1, 1GT2, 1GT3, 1GT4, 1GT5 in 1GT6 

                                    – Blejska predavalnica, šola

12.50 – 15.05:  4. Vaja – 1GT3 in 1GT6 - predavalnica HŠU

 
Prisotnost na  predavanju in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!)

Predavateljica: 
Rožica S. Ferjančič