Obvestila


Obvezna oddaja seminarske naloge pri predmetu OPM


Vse študente obveščamo, da je potrebno pri predmetu Osnove projektnega managementa, do 25.11.2013 oddati samostojno seminarsko nalogo ?NAČRT PROJEKTA - ŠTUDIJ PRIMERA-CASE STUDY? za izbran projekt, ki je pogoj za pristop k izpitu. Več informacij najdete tukaj!

Obvezna ekskurzija za študente 1. letnika, smer G&T


Vse študente prvega letnika programa Gostinstvo in Turizem obveščamo, da bo v sredo, 6.11.2013 organizirana obvezna ekskurzija v Zreče, Slovenske Konjice ter Vitanje.

Preberi več

Predstavitev programa fakultativne ekskurzije Berlin ITB 2014


Vse zainteresirane študente vabimo na predstavitev programa fakultativne ekskurzije Berlin ITB 2014. Predstavitev bo v torek, 29.10.2013 ob 13.15, v Blejski predavalnici.

Preberi več

Konzultacije pri dr. Grafenauer


Vse študente obveščamo, da konzultacije pri dr. Boži Grafenauer, v torek, 29.10.2013 odpadejo in se nadomestijo v sredo, 6.11.2013 ob 10.00 uri.

Avtomati za kavo v Internet cafeju


Vse študente obveščamo, da lahko od ponedeljka, 21. 10. 2013, v Internet cafeju koristite aparat za kavo in ostale tople napitke, od torka, 22. 10. 2013, pa vam bo na voljo tudi aparat za prigrizke in brezalkoholne pijače.

Cene kave in ostalih toplih napitkov se gibljejo od 0,30? dalje!

Projektne skupine 2013/2014


Seznam projektnih skupin za šolsko leto 2013/2014 najdete tukaj!

Zagovori diplomskih del


Obveščamo vas, da bodo 22.10.2013 potekali zagovori diplomskih del po naslednjem seznamu.

Preberi več

Obvestilo za študente 1. letnika, program velnes


Vse študente 1. letnika, programa velnes obveščamo, da se bo predmet Strokovna terminologija v tujem jeziku 2 ? italijanski jezik, izvajal v letnem semestru (po novem letu).

Referat VGŠ Bled

Zagovori diplomskih del - september 2013


Zagovori diplomskih del v mesecu septembru bodo potekali po spodnjem razporedu.

Preberi več

Seznam in cenik delovnih oblačil - gostinstvo in turizem


Predavateljski zbor je sprejel sklep, da se praktične vaje predmetov, povezanih s kuharstvom in strežbo, s poznavanjem hrane in z delom na praktičnem izobraževanju v podjetjih in opravljanje izpitov obvezno izvajajo v delovnih oblačilih.

Preberi več