Študentski svet VSŠ obravnava in daje pristojnim organom šole mnenje o vseh zadevah, ki se nanašajo na pravice in dolžnosti študentov. Študentski svet predstavlja vezni člen med vodstvom zavoda in študenti. Preko njega študentje sodelujejo v organih višje šole in podajajo svoje mnenje, predloge in pripombe.

Glavna funkcija Študentskega sveta je študijska problematika in reševanje težav študentov v okviru študijskega procesa.

Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


ČLANI ŠTUDENTSKEGA SVETA 2018/2019

- Maruša Lampič (2. l. GT)
- Tilen Albreht (2. l. GT)
- Tjaša Berginc (1. l. GT)
- Tilen Jurič (1. l. GT)
- Matic Breznik (1. l. Velnes)


ČLANI ŠTUDENTSKEGA SVETA 2017/2018

- Jerneja Kemperle
- Maj Mlakar
- Maruša Lampič
- Aleš Špiler
- Jan Demaria


ČLANICE ŠTUDENTSKEGA SVETA 2015/2016

Predsednica študentskega sveta - Hana Pavlović
"Sem študentka 2. letnika smeri Velnes ter predsednica študentskega sveta. Za tovrstno vlogo sem se odločila, ker menim, da dobri odnosi temeljijo na aktivni komunikaciji med osebjem šole ter študenti. Težim k dobrem pretoku informacij ter realizaciji potreb in izboljšav področij tako s strani študentov kot s strani šole. Cilj našega študentskega sveta je ustvariti ter pustiti za seboj izboljšave ter spremembe, katere bodo delovale v korist tako današnjim, kot generacijam za nami.”

 

Podpredsednica študentskega sveta - Nina Blejc:
"Menim, da je sodelovanje v SŠ dobra priložnost zastopanja interesov naših študentov, saj člani predstavljamo povezavo med študenti, vodstvom in strokovnimi aktivi. Ker se šola za svoje študente trudi po najboljših močeh, vem, da lahko vsako naše mnenje/predlog/pripomba le pripomore h kakovostnejšemu študiju.“

 

Članica študentskega sveta - Laura Brence Urh
"Sem Laura Brence Urh, študentka 2. letnika gostinstva in turizma. Študentskemu svetu sem se pridružila, da bi skupaj z ostalimi predstavniki sveta pustila pozitiven pečat na šoli ter izboljšala študijske pogoje za naslednje generacije. Želim doprinesti nekaj svežine ter pozitivne energije našemu študijskemu okolju.”

 

Članica študentskega sveta - Elvira Pašagić
“Sem članica študentskega sveta Elvira Pašagić in sem študentka drugega letnika VSŠGT Bled, smer turizem. Študentska leta so ena boljših let, kar jih preživimo. Zato se vsi skupaj v študentskem svetu trudimo, da skozi študij ustvarite čim več dobrih izkušenj, ki jih boste hranili v svojem spominu skozi nadaljnje življenje.”