Logotip Munere                             

 

 logotip MIZŠ     

                                                  

         

              N LOGO VSS BLED ZA WWW POLNI

                                                                Logo EKP socialni sklad SLO slogan

Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji izbrana na razpisu »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018–2022«, v okviru katerega se bodo na vseh sodelujočih šolah izvajali programi nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene. Cilj projekta je v te programe vključiti 17.640 zaposlenih oseb, z namenom doseganja večje zaposljivosti in mobilnosti med področji dela, osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Več o samem projektu si lahko preberete na spletni strani http://www.mizs.gov.si/fileadmin/mizs.gov.si/pageuploads/podrocje/ss/ESS_javni_razpisi_2014-2020/JR_NPIU/1_JR_NPIU_Besedilo_JR_31_5_2018_P.pdf.

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada«.


 »Na naših spletnih straneh ponujamo svetovanje posameznikom, ki jih zanima vključitev v projekt MUNERA 3. Pri svetovanju vam bomo izpostavili koristi, ki jih boste kot posameznik imeli pri vključitvi v projekt MUNERA3. Razložili vam bomo, kje boste lahko pridobljena znanja uporabili v prihodnje, da boste lahko zaradi tega napredovali ali kako drugače uresničil svoje karierne želje, da bo vaše pridobljeno znanje vidnejše in preglednejše.«

Vodja projekta Munera 3 za VSŠ Bled in kontaktna oseba za informacije in karierno svetovanje je ga. Darija Cvikl. Ga. Cvikl je dosegljiva preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali osebno ob torkih, po predhodnem dogovoru.