Informativni dnevi

banner infodnevi1

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled bo v petek in v soboto, 14. ter 15. februarja 2014 predstavila študijska programa Gostinstvo in turizem ter Velnes. Na zanimiv način vam bomo opisali študijska programa in način študija, pogoje za vpis ter prijavne in vpisne postopke, možnosti opravljanja študijske prakse doma ter v tujini. Spoznali boste naše študente, ki  bodo z vami delili svoje izkušnje in še kakšno presenečenje.

Na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled vsak dan skrbimo za stimulativno okolje in usklajen odnos med študenti ter predavatelji. Taki odnosi so nujni za kvaliteten prenos znanja na mlajše generacije in kasneje v podjetniško okolje. Naši predavatelji študente dobro poznajo in imajo boljši pregled nad dejanskim znanjem in interesi posameznikov, nad njihovimi potenciali in neodkritimi talenti.

H kvalitetnemu študiju veliko pripomore tudi šolski hotel Astoria ? edini šolski hotel v Sloveniji, kjer naši študenti izvajajo praktični del študija.

 

Informativni dnevi bodo potekali po naslednjem urniku:

 PETEK, 14. 2. 2014  ob 10.00h
   ob 15.00h
 SOBOTA, 15. 2. 2014  ob 10.00h

 

Kako do nas? Povezavo na zemljevid najdete tukaj.

 

Brošuro o študijskem programu Gostinstvo in turizem najdete tukaj.

Brošuro o študijskem programu Velnes najdete tukaj.

Predstavitveni film o naši šoli najdete tukaj.

Intervju z v.d. direktorjem ter študenti VSŠGT najdete tukaj.

 

Kako izgleda organizacija projekta oz. dogodka pod taktirko naših študentov si lahko ogledate tukaj.

 

ZAKAJ JE ŠTUDIJ PRI NAS NAJBOLJŠI?

?Študij na VSŠGT je edinstven. Nudi široko paleto kreativnih znanj in vznemirljiv svet s področja turizma, gostinstva ter velnesa. Preko študija se ves čas spoznavaš s svetom izven zidov šole in tako poleg teoretičnih znanj pridobiš številna specifična znanja in veščine, in kaj takega redko dobiš na kakšni drugi šoli. To je tudi eden izmed razlogov, da sem se vpisala na Velnes. VSŠGT ni samo študij, ampak je veliko več. Je način življenja, ki mi je za vedno spremenil pogled na svet.

andreja 

Andreja Zalar, študentka 2. letnika, programa Velnes

 

?To šolo sem izbral zato, ker nudi odlično strokovno izobrazbo na področju turizma. Velik poudarek je na praktičnem izobraževanju, ki poteka čez celo šolsko leto. Izobražujemo se na primerih iz ?realnega? sveta. Tokom celotnega študija pridobimo zelo širok spekter znanj, prav tako pa je študij tudi organiziran na način, da lahko delam ob študiju. Všeč mi je odnos s profesorji in delavci na šoli ter v hotelu Astoria. V kolikor naletim na težave mi vedno prisluhnejo ter mi pomagajo.

klinar 

Andrej Klinar, študent 2. letnika, programa Gostinstvo in turizem

 

?VSŠGT Bled nudi strokovno izobrazbo in splošno razgledanost, ki je dandanes izjemno pomembna za bodoči poklic ter kariero. Na šoli sem izvedla šestmesečno prakso v tujini, katera je bila ključna za moj napredek v zanju. Celotna predavateljska ekipa na šoli je odlična in moč je slutiti da študentje zanje nismo samo številka, kot na večjih univerzah.

mia 

Miša Koplova, študentka 2. letnika, programa Gostinstvo in turizem

 

?VSŠGT Bled nudi najboljšo izobrazbo na področju gostinstva in turizma. Tisto kar to šolo loči od drugih je oseben stik z predavatelji in sproščeno okolje v katerem se vsak študent počuti dobrodošlo.

dina 

Dina Horozovič, študentka 2. letnika, programa Gostinstvo in turizem

 

?Na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled sem nadgradil svoje strokovno znanje iz srednje šole in tudi pridobil veliko novega. Šola je edinstvena, saj ima šolski hotel v katerem lahko študenti opravljajo praktično izobraževanje. Šolo sem tudi zastopal na raznoraznih strokovnih tekmovanjih na državni ter evropski ravni, na katerih sem dosegel odmevna priznanja.

robin 

Robin Rihter, študent 2. letnika, programa Gostinstvo in turizem

 

 

Leave a reply