Avtorske pravice
Vse informacije in podobe (vsebine), objavljene na spletnih straneh VGŠ Bled, so last VGŠ Bled in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Vsebine je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Spreminjanje, prepisovanje, razmnoževanje ali razširjanje na kakršenkoli drug način brez pisnega dovoljenja VGŠ Bled je prepovedano.

Novinarji lahko vsebine in slikovni material v Novinarskem središču uporabljajo tudi brez predhodnega pisnega dovoljenja VGŠ Bled.

Varovanje zasebnosti
VGŠ Bled spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala. Podatki o uporabi spletnega mesta, ki se bodo zbirali avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bodo uporabljeni z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti
VGŠ Bled se bo na vse načine trudila zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih spletnih straneh, vendar opozarja, da so besedila informativnega značaja in zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki spletnih strani objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti VGŠ Bled niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Zato tudi ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

VGŠ Bled si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA ZA GOSTINSTVO, VELNES IN TURIZEM BLED

Dostopnost

Osrednja vsebina