2. Vseslovenski turistični startup vikend

Startup vikend bo potekal med 17. in 19. junijem 2022  v Slovenia Eco Resortu. Lanskoletni dogodek je utrl pot velikim podjetniškim idejam, ki že doprinašajo k bogati turistični ponudbi Kamnika.

Partnerji, ki izhajamo iz podjetniškega in turističnega področja, smo znova strnili moči in vas vabimo že na 2. Vseslovenski turistični startup vikend, ki bo potekal v čudovitem objemu narave v Slovenia Eco Resortu.

Zadruga KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik in Zavod za turizem in šport Kamnik ob podpori partnerjev med 17. in 19. junijem 2022 organiziramo vrhunski tridnevni dogodek »2. Vseslovenski turistični startup vikend«, kjer se bodo kalile turistične poslovne ideje, z namenom utrjevanja prepoznavnosti Kamnika na turističnem zemljevidu.

V okviru Občine Kamnik bo do 30.6.2022 potekal razpis za podporo najboljšim poslovnim idejam s področja turizma. Razpisanih bo 25.000,00 €. Podprte bodo ideje, ki bodo reševale izzive in nadgradnjo razvoja turizma v občini Kamnik. Možno pa bo pridobiti tudi direktne podpore najboljšim podjetniškim idejam s strani KIKŠtarter pospeševalnika d.o.o..

Prijave do 10. junija 2022.

Več informacij o projektu in prijavni obrazec na POVEZAVI

 

 

Leave a reply