4. z muzejskim vlakom po bohinjski progi

Projektna skupina študentov je v soboto 27.10.2018 izvedla že četrto Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom po Bohinjski progi. Projekt izvajamo v sodelovanju s podjetjem ABC Turizem d.o.o. Ljubljana. Leta 2017 smo za projekt dobili prestižno nagrado Slovenske turistične organizacije »SNOVALEC«.

Projekt je izvedla projektna skupina v sestavi:
Vodja projekta: Samo Kalan
Vodja kuhinje: Grega Jovan in član ekipe Žan Kuhar
Vodja strežbe: Tilen Albreht in člani Anja Rezar, Anja Jekovec, Lučka Kramberger in Vedran Guštin.

Naslednje kulinarično popotovanje bo projektna skupina izvedla že naslednjo soboto, 3.11.2018.

Prva jed – ajdova kaša z jurčkovo peno, hrenom in kranjsko klobaso
Skupinska2

Vodja projektnega teama zadovoljen s pripravo degustacije bohinjskega sira, domačega kruha in krhljev.
Vodja

Obvezno poziranje pred vlakom za goste na Mostu na Soči.
Skupinska1

Leave a reply