5***** Karierni dan na VSŠ Bled

Študenti 1. letnika Gostinstva in turizma so pod mentorstvom predavateljice dr. Darije Cvikl že 5. leto zapored realizirali 5***** Karierni dan na VSŠ Bled.

Dogodka se je udeležilo 30 poslovnih partnerjev, najvidnejših hotelirjev, gostincev in velneških centrov v Sloveniji in 130 študentov 1. in 2. letnika VSŠ Bled. Študenti in delodajalci so tekom razgovorov našli skupne interese, sklenili načelne dogovore in izbrali drug drugega za opravljanje praktičnega izobraževanja.
Vse prisotne je nagovorila  generalna direktorica Direktorata za turizem, gospa Dubravko Kalin.  Dejala je, da so na direktoratu pripravljeni pomagati, kolikor je v njihovi moči, reševati kadrovsko stisko v turizmu in gostinstvu. S spodbudnim ter motivirala, da s skupnimi močmi nam bo uspelo rešiti naš turizem.

Na 5***** Kariernem dnevu je vladalo odlično vzdušje, polno dobre volje, študenti so bili motivirani za razgovore z delodajalci, delodajalci pa prav tako veseli, da so se nekateri študenti odločili za njih. Delodajalci so se ‘’borili’’ za nas študente, so nas nasmejali in prijazno sprejeli.

Organizacijski tim študentov VSŠ Bled z mentorico dr. Darijo Cvikl se iskreno zahvaljujemo vsem udeležencem našega dogodka, da so si vzeli čas in se nam pridružili k uresničevanju našega poslanstva: Z Bleda. Med zvezde!

 

O kariernem dnevu tudi v medijih:

 

Leave a reply