Informativni dnevi 2015

 
 

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled bo v petek in v soboto, 13. ter 14. februarja 2015 predstavila študijska programa Gostinstvo in turizem ter Velnes. Na zanimiv način vam bomo opisali študijska programa in način študija, pogoje za vpis ter prijavne in vpisne postopke, možnosti opravljanja študijske prakse doma ter v tujini. Spoznali boste naše študente, ki  bodo z vami delili svoje izkušnje in še kakšno presenečenje.

Na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled vsak dan skrbimo za stimulativno okolje in usklajen odnos med študenti ter predavatelji. Taki odnosi so nujni za kvaliteten prenos znanja na mlajše generacije in kasneje v podjetniško okolje. Naši predavatelji študente dobro poznajo in imajo boljši pregled nad dejanskim znanjem in interesi posameznikov, nad njihovimi potenciali in neodkritimi talenti.

 

Informativni dnevi bodo potekali po naslednjem urniku:

 PETEK, 13. 2. 2014

 ob 10.00h

   ob 15.00h

 SOBOTA, 14. 2. 2014

 ob 10.00h

 

 

 

Zakaj izbrati študij na VSŠGT Bled?

· Študentska leta preživiš v enem najlepših slovenskih krajev.

· Študiraš na višji strokovni šoli s skoraj 20-letno tradicijo.

· Izobražuješ se  na odlično opremljeni in študentom prijazni šoli.

· Izobraževanje je strokovno z veliko praktičnega usposabljanja.

· Pridobiš si strokovni naziv organizator/organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu oziroma organizator/organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti.

· Čakajo te dobre zaposlitvene možnosti.

· Sodeluješ lahko v programu Erasmus+, programu EU na področju izobraževanja, mladine in športa.

 
 

Študijska programa: gostinstvo in turizem ter velnes

Program Gostinstvo in turizem

Sodoben, izrazito praktično naravnan višješolski študijski program, ki študente temeljito usposobi za širok nabor del v gostinstvu, hotelirstvu in na drugih področjih turizma. Brošuro o študijskem programu Gostinstvo in turizem najdete tukaj.

 
Program Velnes

Višješolski študijski program, kjer študenti poleg vrste praktičnih znanj pridobijo široka strokovna znanja s področja načrtovanja, organiziranja, vodenja in promocije velneških storitev. Brošuro o študijskem programu Velnes najdete tukaj.

 
Praktično izobraževanje
Delodajalci posebej cenijo praktično podkovanost diplomantov naše šole. Ti svoje teoretično znanje povezujejo s prakso v prenovljenem hotelu Astoria, edinem šolskem hotelu v Sloveniji.

 

Predstavitvena brošura Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled

page 1 thumb large

 

 

Leave a reply