Javni razpis štipendij Ad futura – študij v tujini

Ne spreglejte dve pomembni informaciji, ki sta pomembni za vse študente, ki jih zanima izobraževanje v tujini:

  1. Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v marcu pripravlja informativno spletno delavnico za prijavo na javni razpis štipendij Ad futura za študij v tujini. Delavnica bo izvedena v dveh terminih, in sicer 7. 3. 2023 in 23. 3. 2023, rok za prijavo na razpis pa je 31. 3. 2023. Na razpis se lahko prijavijo vsi študenti, ki že vedo ali pa ki še razmišljajo o tem, da bi naslednje študijsko leto začeli s študijem v tujini.

Na delavnico se je treba predhodno prijaviti. Več informacij in prijava je na voljo tukaj.

2. EducationUSA center, ki deluje znotraj štipendijskega sklada, pripravlja dne 15. 3. 2023 spletno predstavitev na temo viz za študij ali izmenjavo v ZDA. Študenti, ki naslednje študijsko leto odhajajo na študij ali izmenjavo v ZDA oziroma o tem razmišljajo, so toplo vabljeni, da se udeležijo predstavitve, saj jim bo olajšala postopek pridobitve vize. Tudi za ta dogodek se je treba predhodno prijaviti. Več informacij in prijava je na voljo tukaj. Informacij o dogodku lahko delite tudi prek FB.

 

Na Facebook strani Javnega štipendijskega sklada lahko najdete novico o obeh dogodkih in ju lahko delite po svojih družbenih omrežjih.

 

S prijaznimi pozdravi,

Katja Cankar

Oddelek za štipendije in programe Ad futura

EducationUSA center Slovenia

T +386 (1) 434 15 91

 

 

 

Leave a reply