Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia + šolnina

Vabljeni vsi mladi, ki si želijo pridobiti vrhunsko strokovno znanje in bogate izkušnje s področja Hospitality Managementa na on-line predstavitev mednarodnega programa Hospitality Management Jezeršek Academia, ki bo potekala v petek, 17. 6. 2022, ob 11. uri.

Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia je ena izmed številnih aktivnosti na področju razvoja kadrov, s katerimi v družbeno odgovornem podjetju Jezeršek gostinstvo pogumno uresničujemo zavezo – DVIGNITI UGLED GOSTINSKEGA POKLICA.

Z mednarodnim programom Hospitality Management Jezeršek Academia želimo v Jezeršek gostinstvu med perspektivnimi mladimi poiskati ključne strokovne sodelavce ter v procesu strokovnega izobraževanja in praktičnega dela iz njih ustvariti bodoče vodje.

Tako želimo vsem mladim, ki končujejo študij z bogato učno vsebino v strokovnem učnem okolju predati vrhunsko znanje in bogate izkušnje s področja hospitality managementa ter jih spodbuditi, da zaključijo izobraževanje in nadaljujejo karierno pot na področju gostinstva in turizma.

V študijskem letu 2022/2023 do BREZPLAČNE ŠOLNINE

V podjetju Jezeršek gostinstvo bomo med vsemi prijavljenimi kandidati, ki se bodo odločili za sodelovanje v pilotnem programu izbrali do šest kandidatov, katerim bomo v študijskem letu 2022/2023 omogočili BREZPLAČNO ŠOLNINO (op. redna cena programa je 3.000,00 EUR, 100 % popust velja izključno za prvo izvedbo programa, tj. študijsko leto 2022/2023). Nudimo tudi možnost štipendiranja.

Vabilo na on-line predstavitev + prijavni obrazec

Leave a reply