Na VSŠ Bled že šesto leto zapored organizirali in uspešno izvedli 5***** Karierni dan

Iskrena hvala vsem, ki se že tradicionalno odzivate na naše povabilo, hvala tudi vsem novim obrazom, ki ste se nam letos prvič pridružili. Posebna zahvala gre častnemu gostu gospodu Dominiku Černjaku, ne le predsedniku Turistične zveze Slovenije, ampak tudi strokovnjaku za trajnostno revitalizacijo in prejemniku številnih mednarodnih in domačih nagrad ter priznanj za uresničevanje svoje poslovne vizije. Hvala tudi zvestemu podporniku naše šole, županu občine Bled, gospodu Toniju Mežanu.

Zakaj 5 ***** Karierni dan? Kot vsako leto, so povabilo na Karierni dan prejeli tisti izbrani delodajalci, za katere menimo, da naši študenti lahko pri njih opravijo kakovostno praktično izobraževanje. Prepričani smo, da strateških ciljnih usmeritev v gostinsko-turističnem sektorju ne moremo doseči, v kolikor zastavljenih 5 zvezdičnih doživetij ne oblikuje in izvaja 5 zvezdično usposobljen kader. Zato tudi 5 ***** Karierni dan. In prav tukaj, na Bledu, se trudimo izobraževati bodoče strokovnjake na najvišji ravni. Letos smo svojo raziskovalno radovednost usmerili v tematiko uporabnosti AI tehnologije v gostinstvu in turizmu, in sicer zato, da bi ostali korak s časom in zagotovili, da naše znanje sovpada s sodobnimi izzivi gostinsko-turističnega poslovanja.

Verjamemo, da je ključ do uspeha lastno znanje ter njegova prilagoditev zahtevam sodobnega poslovanja – tokrat smo se lotili izziva s področja poslovne komunikacije, ki ga na VSŠ Bled poučuje mentorica 5***** Kariernega dne, dr. Darija Cvikl.

 

Leave a reply