Obiščite spletni zaposlitveni sejem Tourism Mobility Job Day 2016

V četrtek, 7. aprila, EURES Slovenija organizira spletni zaposlitveni sejem Tourism Mobility Job Day 2016, ki bo potekal v okviru Evropskega dneva delodajalcev. Prijavite se zdaj in poiščite zaposlitev v Evropi. Spletni zaposlitveni dan v turizmu (Tourism Mobility Job Day 2016) je namenjen predvsem tistim, ki iščete zaposlitev na področju gostinstva, hotelirstva in turizma na Hrvaškem in na Malti, v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in tudi v drugih evropskih državah. 

Sejem bo potekal zgolj po spletu, udeležba je brezplačna.
Prijavite se zdaj in si oglejte zanimiva prosta delovna mesta, kot so stevardese, kuharji, natakarji, pomočnik v kuhinji, fizioterapevti.

Obiščite sejem v živo na spletu v četrtek, 7. 4. 2016, med 10. in 13. uro (po srednjeevropskem času). Pridružite se iskalcem zaposlitve in razstavljalcem iz vse Evrope. Obeta se pester program:

·         poglejte si predstavitve sodelujočih delodajalcev in njihova prosta delovna mesta, 

·         spoznajte dokumente EUROPASS CV ter 

·         preglejte oblike finančne pomoči, ki vam jih omogoča projekt Tvoja prva zaposlitev EURES, če ste mlajši od 35 let in iščete zaposlitev v drugi državi EU, na Norveškem ali Islandiji.

Ujemite priložnost, da v živo po spletu poklepetate z nekaterimi razstavljalci, delodajalci in svetovalci.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani sejma European Job Days.
Spremljajte nas in bodite obveščeni o vseh novostih glede sejma. V kratkem lahko pričakujemo še več razstavljalcev. 

Vabljeni k ogledu dveh kratkih filmov: Ustvari račun obiskovalca in Prijava na prosto delovno mesto. Pomagala vam bosta pri aktivnem sodelovanju na tokratnem sejmu in na drugih evropskih spletnih zaposlitvenih dneh. 

http://www.ess.gov.si/obvestila/obvestilo/obiscite-spletni-zaposlitveni-sejem-tourism-mobility-job-day

Leave a reply