Obvestilo – OGS – 1. letnik GT
V okviru predmeta OGS bo v petek, 18.12.2015, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (4. vaja) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria).
Zato bodo v torek 15. in v petek 18. 12. 2015 vaje potekale po naslednjem urniku:
TOREK 15. 12. 2015
8.15 – 10.40: 4. Vaja – 1GT2 in 1GT4 – šolska predavalnica HŠU
10.50 – 13.15: 4. Vaja – 1GT1 in 1GT5 – šolska predavalnica HŠU
in
PETEK, 18. 12. 2015
10.50 – 12.20 predavanje – 1GT1, 1GT2, 1GT3, 1GT4, 1GT5 in 1GT6
– Blejska predavalnica, šola
12.50 – 15.05: 4. Vaja – 1GT3 in 1GT6 – predavalnica HŠU
Prisotnost na predavanju in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!)
Predavateljica:
Rožica S. Ferjančič