Odpiramo vrata šole

Obveščamo vas, da bomo s pedagoškim delom (vaje in izpiti) na šoli pričeli v torek, 19. 05. 2020. Urnik bo objavljen v petek,15. 05. 2020.

Glede na situacijo, v kateri se nahajamo vas prosimo, da v šolo prihajajo samo študenti, ki so zdravi. Za preprečevanje širjenja virusa in preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2 upoštevajte navodila, ki so objavljena na spletnih straneh NIJZ:  https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019

Priporočamo tudi spremljanje navodil in informacij, ki so dosegljive na spletnih straneh državnih organov:

Študenti morate šoli pred prvim vstopom poslati podpisano Izjavo na mail: veronika.zupancic@vgs-bled.si; najkasneje do 18. 05. 2020.  Brez podpisane Izjave vstop v šolo ne bo možen.

Uporaba mask je obvezna. S seboj prinesite svoje maske.   Na šoli bo potekal točno določen protokol, katerega prosimo upoštevajte – preberite si ga lahko s klikom na povezavo

Vstop v knjižnico in referat šole ne bo možen. Uporabite elektronsko pošto ali pokličite preko telefona. Želene dokumente, knjige ipd. boste prevzeli v avli šole na mizi pri fotokopirnem stroju.

mag. Peter Mihelčič

Direktor

 

Leave a reply