Podelitev diplom 2023

18. maja 2023 je v šolskem hotelu Astoria potekala svečana podelitev diplom diplomantom študijskega leta 2022/23.

Svečano podelitev diplom so organizirali študentje 2. letnika programa Gostinstvo in turizem ter Velnes, pod mentorstvom predavateljice Tatjane Šubic. Dogodka se je udeležilo 35 diplomantov in njihovi najdražjih, nominiranci za nagrado Najštudent 2023, mentorji in zaposleni na višji strokovni šoli.

Častna govornika sta bila župan Občine Bled Anton Mežan in direktor Turizma Bled Blaž Veber. Dogodek je popestril glasbeni nastop kitaristke Patricije Zupan. Diplomanti so za darilo prejeli sladek spominček: Riklijev medaljon iz čokolade ter sončnico.

Na pogostitvi smo bili postreženi z raznimi dobrotami, ki so jih pripravili študenti gostinstva; uporabljali so lokalne in sezonske sestavine. Šefa kuhinje sta bila Maša Bencak in Nik Čeh, ki sta sestavila menije in skrbela, da je šlo v kuhinji vse, kot je bilo planirano. Za strežbo pa je bil glavni Blagoja Antonovski, ki je ustvaril različne koktejle in pijače, da na dogodku nismo bili žejni. Za potek animacije so skrbele študentke drugega letnika velnesa, dogodek pa je vodila Mojca Jeram, ki je s svojo pozitivno energijo skrbela za dobro vzdušje.

Žlahtni naziv Naj študent programa Gostinstvo in turizem je osvojila Maša Bencak, Naj študentka programa Velnes pa je postala Blažka Vončina.

Iskrene čestitke vsem diplomantom in diplomantkam!

Vodja projekta Sara Žerovnik

 

 

Leave a reply