Predavanja in vaje OGS
V okviru predmeta OGS bo v torek, 12. dec. 2017, predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (1. vaja!) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria!).
Zato je ta dan urnik spremenjen (predavanje in vaje STJ-ANJ so zato prestavljene na januar!) in bodo predavanje in vaje potekale po naslednjem razporedu:
Predavanje:
– 8.40 – 10.10: 1G1, 1G2, 1T1 in 1T2 – predavalnica 1, Hotel Astoria
Vaje:
– 10.30 – 12.30: 1. Vaja – 1G1 in 1T2– šolska predavalnica HŠU
-12.45 – 15.00: 1. Vaja – 1G2 in 1T1 – šolska predavalnica HŠU
Prisotnost na predavanju OGS in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!).
Predavateljica:
Rožica Slavica Ferjančič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.
Leave a reply