Predavanja in vaje OGS

V okviru predmeta OGS bo v  torek, 12.  dec. 2017,  predavala mag. Marlena Skvarča na temo »POSTOPKI ZAŠČITE SLOVENSKIH KULINARIČNIH IZDELKOV« ter v sklopu vaj (1. vaja!) izvedla ocenjevanje Kranjskih klobas in Prekmurske gibanice (vse v Hotelu Astoria!). 


Zato je ta dan urnik spremenjen (predavanje in vaje STJ-ANJ so  zato prestavljene na januar!) in bodo predavanje in  vaje potekale po naslednjem razporedu:
Predavanje:
– 8.40 – 10.10:  1G1, 1G2, 1T1 in 1T2 – predavalnica 1, Hotel Astoria
 
Vaje:
– 10.30 – 12.30:  1. Vaja – 1G1 in 1T2– šolska predavalnica HŠU
-12.45 – 15.00: 1. Vaja – 1G2 in 1T1 – šolska predavalnica HŠU

Prisotnost na  predavanju OGS in vajah je obvezna (v študentskih uniformah!). 

 

Predavateljica: 

Rožica Slavica Ferjančič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

Leave a reply