Razstava “Vzemi si čas za nas”

V sredo 5. aprila 2023 so študentje 2. letnika, Nika Hrovat, Petra Špik, Klavdija Štros, Rok Okorn, Ajda Orač Istenič, Maruša Petek, Ajda Poklukar pod mentorstvom dr. Boža Grafenauer že 3. leto zapored ustvarili dogodek Vzemi si čas za nas, ki je potekal v šolskem parku.

Skupni projekt Vzemi si čas za nas je potekal že od meseca januarja, ko so študentje začeli objavljati nevidne zgodbe zaposlenih v turizmu v obliki fotografij in videov na Facebooku in Instagramu.

Namen projekta je, da izpostavijo pogosto spregledane, a nadvse pomembne delavce, ki skrbijo za zadovoljstvo gostov v turizmu.

Otvoritev se je začela s spodbujajočim govorom vodje projekta Ajde Poklukar, nato je goste nagovoril župan Občine Bled, Anton Mežan, ki je poudaril pomembnost izpostavljanja »nevidnih« delavcev v turizmu. Tudi direktor VSŠ Bled, mag. Peter Mihelčič je v svojem nagovoru  izpostavil pomen kadrov v turizmu. Zanimivo pogostitev so pripravili študentje velnesa. Vzdušje na razstavi je bilo odlično. Verjamemo,  da se bo projekt nadaljeval tudi naslednje leto.

So ljudje, ki jim je preprosto treba reči HVALA!

Ekipa projekta Vzemi si čas za nas se vljudno zahvaljuje vsem udeležencem dogodka, ki so si vzeli čas za NAS.

 

Leave a reply