SEJEM GASTexpo 2015
· (28. – 31.1.2015) Sejem bo spremljal bogat strokovni program, ki zajema delavnice sladoleda, katere bo na letošnjem sejmu Cristian Bonfiglioli, ki vodi tečaje v priznani šoli Carpigiani Gelato University v Bologni in širom sveta.
· (28. – 31.1.2015) Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe zelo okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji. Na sejmu bo vodil brezplačne slaščičarske delavnice.
· (Petek, 30. 1. 2015) Predstavitev svetovno znanih sladic “De RISO”
G. Salvatore de Riso je kuharske izkušnje nabiral v kuhinjah najboljših hotelov na obali Italije Amalfi.
· (Sobota, 31.1.2015) Demonstracije in delavnice BIO KUHINJE; Priprava VEGANSKIH jedi
Na delavnicah Slovenskega veganskega društva bodo zdrave sestavine rastlinskega izvora združili v okusne, hitro pripravljene in cenovno dostopne jedi, ki se jih lahko brez slabe vesti najemo do sitega.
Več o strokovnem program je dostopno na spodnji povezavi. http://www.gast.si/default.asp?mID=sl&pID=program-dogajanj
Leave a reply