Športni/projektni dan v Planici za 2. letnike

V sredo, 11. oktobra je za študente 2. letnika obeh programov obvezen “športni” dan v Planici, na katerem boste dobili vse informacije v zvezi s praktičnim izobraževanjem in projektnim delom. 

Odhod avtobusov je ob 9. uri izpred šolskega hotela Astoria. Skupine 2G1, 2T1 in 2V1 so na avtobusu številka 1 (vodi Cvikl), 2G2, 2T2 in 2V2 na avtobusu številka 2 (vodi Grafenauer).

Študentje iz zgornje Savske doline, ki jim je bližje v Planico kot na Bled, se lahko odpravijo v Planico z lastnim prevozom. V Planici je zbirališče pri dvorani Čaplja ob 9.50. Informacijo o lastnem prevozu v Planico morajo sporočiti na naslov Veronika Zupančič <veronika.zupancic@vgs-bled.si> do torka, 10. 10. do 10.ure. Enako velja za vse, ki se eksurzije zaradi opravičenih razlogov ne morete udeležiti!

Večji del dneva bodo potekala športne igre in tekmovanja, zato se temu in vremenu primerno oblecite. Priporočljivo je, da imate seboj tudi rezervna oblačila, če bo vreme izrazito hladno ali mokro. Prvi obrok in kosilo bo šele po 13. uri oz. popoldan, zato ne pozabite zajtrk! 

Povratek na Bled je predviden okoli 17. ure. 

Leave a reply