Študenti VSŠGT Bled odlično zastopali svojo šolo v tujini

Študenti Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled, so se med 16. in 18.3.2015 udeležili mednarodnega tekmovanja Bacardi-Martini Cup, v Podebrady-ju na Češkem.

Tekmovanja v pripravi cocktailov so se udeležili Anja Jagodic, Anže Šmid, Aleš Padovnik ter Aleš Gorenc, kjer so se med 43 tekmovalci iz večih držav, vsi naši študenti uvrstili v zgornjo polovico rezultatske lestvice. Izpostaviti pa moramo dosežek Aleša Gorenca, ki je dosegel prvo mesto za najbolj kreativno oziroma inovativno pripravo cocktaila in tako VSŠGT-ju priboril prvo lovoriko na tekmovanju v Podebrady-ju.

Poleg tega se je Aleš Gorenc skupaj z Meto Vavpot udeležil tudi tekmovanja za pripravo in postrežbo kave, kjer sta prav tako s svojim znanjem, kreativnostjo in izvirnostjo odlično zastopala našo šolo. 

Udeležbo na tekmovanju smo izkoristili tudi za promocijo že 10. GT Cupa Bled 2015, barmanskega tekmovanja, katerio bo med 14. in 17. aprilom potekalo na Bledu. Vsem študentom ter mentorjema, Mag. Petru Mihelčiču ter Marjanu Lebarju, čestitamo za odlične rezultate.

 

podebrady2015

 

Leave a reply