Študentska konferenca markAIRting – ne spreglej ugodne priložnosti

Vabimo vas na študentski seminar – konferenco markAIRting, ki jo v čast 20 letnice fakultete, ob pomoči študentov, organizira Študentski svet UP FTŠ Turistice. Seminar – konferenca se bo odvijala od 15.05. do 17.05.2015 v prostorih Fakultete za turistične študije – Turistica, Portorož. Cena kotizacije se je v prejšnjem tednu še dodatno znižala in sedaj znaša le 20€. V to ceno je vključeno: 2x prenočitev, 2x coffee break, 2x kosilo, 2x večerna pogostitev in 2 dni predavanj z delavnicami.

Seminarski del markAIRtinga bo potekal 15. in 16.5.2015, medtem ko bo konferenca zadnji dan oz. kot zaključek seminarja 17.05.2015. Seminar bo preplet zanimivih predavanj in inovativnih delavnic na temo turizma doživetij, na konferenčnem delu pa bomo prisluhnili predavanjem strokovnjakov iz gospodarstva, ki nam bodo predstavili kako v praksi deluje turizem doživetij oz. prodaja ter promocija le-tega.

 
Prijavnico na seminar najdete tukaj!
 
Za vse dodatne informacije (program, nastanitev, ki smo vam jo pripravili, lokacija seminarja, ipd.) pa obiščite spletno stran seminarja: http://markairting.weebly.com/ V primeru vprašanj smo na voljo na elektronskem naslovu markairting@gmail.com.
 
Se vidimo 15. – 17.05.2015 na Turistici!
 
Ekipa markAIRtinga
Leave a reply