Študentski projekt med finalisti za nagrado Snovalec leta 2017

Študenti Zelene projektne skupine so se s projektom Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom uvrstili med finaliste za nagrado Snovalec leta 2017, ki jo vsako leto podeljuje Slovenska turistična organizacija. Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom so pripravili študenti v sodelovanju s podjetjem ABC Turizem iz Ljubljane. Nagrado bodo prejeli takoj po izvedbi prve vožnje, ki bo 13. maja 2017. Več o programu kulinaričnega popotovanja lahko preberete na spletni strani: http://www.abc-tourism.si/kulinaricno-dozivetje-muzejski-vlak.html.

Vodja projektne skupine, študentka Eda Dobrilovič je ob objavi rezultatov tekmovanja dejala: “To je odlična novica na katero smo vsi v ekipi zelo ponosni, saj pomeni, da smo na pravi poti. Pred nami je sicer še veliko dela, je pa delovna vnema sedaj še toliko večja in verjamem, da nam bo uspelo zadovoljiti pričakovanja!”

Ajda Perko, vodja projekta v podjetju ABC Turizem pa pravi:  “Že tako čudovito potovanje s parno lepotico po Bohinjski progi, dobiva ob pomoči zagnane in strokovne ekipe študentov in profesorjev VSŠGT Bled, dodatne vsebine… Naši gostje iščejo nove zgodbe in prepričana sem, da bodo navdušeni!”

Mentor: mag. Darja Radić

Novica o objavi finalistov poziva Snovalec

Leave a reply