Urška Babič

Vodja ekipe maserk in področja masaž, diplomantka Višje strokovne šole za gostinstvo, velnes in turizem Bled – 2018

Moja ljubezen do velnesa in velneških storitev sega vse od konca osnovne šole, ko sem prvič odšla na masažo in v savno v velneški center Živa na Bledu. Kljub temu, da sem v gimnazijskih letih ostala redna gostja velneških centrov, sem se kasneje odločila za študij zgodovine. Hitro sem spoznala da odločitev ni bila prava in se po letu dni premora vpisala na študij velnesa.

Na študentska leta me vežejo lepi spomini, predvsem na predavatelje, ki mi s svojimi bogatimi izkušnjami s področja vodenja in upravljanja velneških centrov še vedno predstavljajo vzor na moji karierni poti. Velika prednost študijskega programa je bila možnost opravljanja prakse v šolskem hotelu Astoria, kjer smo iz prve roke spoznali delo v velneškem centru in meni osebno potrditev, da sem na pravi poti.

Tekom študija, po opravljenem praktičnem izobraževanju v hotelu Astoria in končanem tečaju klasične masaže, sem kot študentka opravljala delo maserke. Po opravljenih izpitih sem se odločila da je čas za naslednji korak – delo na ladji. Opravila sem izobraževanje v Londonu na Steiner akademiji in se pridružila ekipi maserk na križarki Oasis of the Seas. Delo na ladji je bila odlična izkušnja, ki je nedvomno zaznamovala moje nadaljnje odločitve in odnos do dela.

Danes sem v podjetju Kozmetika in savna Fanči vodja ekipe maserk in področja masaž. Moje delo predstavlja točno to, kar sem si zadala ob prvem dnevu študija – predajam svoje znanje ki sem si ga pridobila z leti izkušenj in izražam svojo kreativnost z oblikovanjem in nadgrajevanjem velneških storitev.

Leave a reply