GALA VEČERJA, Hotel Astoria Bled, 12.4.2016

V torek, 12. 4. 2016 se je v šolskem hotelu Astoria na Bledu, odvijala gala večerja za člane kluba LTO Bled. Pod vodstvom mentorja g. Marjana Lebarja, so študentje Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled izvedli dogodek v sklopu šolskega projekta.

Dogodek je slavnostno otvoril župan Bleda, g. Janez Fajfrar, sledili pa so mu direktor Turizma Bled, g. Jaka Ažman, g. Tim Farčnik iz podjetja Si Sport d.o.o., g. Gregor Cerar iz Ekošole ter ambasador PRB, g. Jani Klemenčič. Povezovalka večera je bila miss Slovenije 2014, gdč. Julija Bizjak.

Gala večerja je bila sprehod skozi glavne dosežke slovenskega veslanja, vse od leta 1992 pa do 2012, kjer sta Iztok Čop in Luka v finalu dvojnih dvojcev na olimpijskih igrah v Londonu osvojila bronasto medaljo.

Vsak hod je temeljil na državah, kjer so se odvijala olimpijska tekmovanja. Barcelona za hladno predjed, Sidney za toplo predjed, Atene za glavno jed in slavni London za sladico. Vse omenjene hode pa je v ozadju spremljala glasba navezana na te države.

Vina, ki so spremljala večer so bila seveda slovenska v zahvalo slovenskim veslačem. Poleg vsega pa le slovenska vina lahko tako poživijo, že bogate jedi.

Več utrinkov iz gala večerje najdete tukaj.

Leave a reply