Usposabljanje brezposelnih 2014

Želite izboljšati svoje zaposlitvene možnosti? Ste prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje? Pridružite se brezplačnim strokovnim tečajem za brezposelne na Bledu. Vabimo vas na brezplačna usposabljanja za brezposelne v letu 2014.

Nekaj osnovnih informacij:

?Trajanje 104 ure

?Skupina ? 14 udeležencev

?Brezplačna usposabljanja po programih: KULINARIKA IN STREŽBA ter SLAŠČIČARSTVO IN PEKARSTVO

?Poudarek na praktičnem usposabljanju

?Usposabljanja se bodo začela izvajati septembra 2014

?Potrdilo o usposabljanju ob zaključku usposabljanja

?Možnost nadgradnje znanj

 

Vabljeni k vpisu! Število udeležencev je omejeno, predvidoma 28 prostih mest na program (dve skupini po 14 udeležencev).

Usposabljanja organizira Medpodjetniški izobraževalni center Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje RS in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Usposabljanja so za prijavljene na Zavodu RS za zaposlovanje brezplačna.

Za podrobnejše informacije in prijave se obrnite na Medpodjetniški izobraževalni center, VSŠGT Bled, telefonska številka 04 579 34 00 ali nam pišite na martin.lahajnar@vgs-bled.si, vgs@vgs-bled.si       

PRIJAVA: Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 25.8.2014. Ob prijavi je potrebno predložiti izpolnjeno in podpisano prijavnico ter potrdilo, da ste vpisani v register brezposelnih oseb. Prijavnico oddajte osebno, skenirano po mailu ali jo pošljite po pošti na naslov:

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled, MIC, Prešernova cesta 32, 4260 Bled

Leave a reply